Gio Kemper

GK Profielfoto 04 Website

Gio Kemper (°1991), afkomstig uit Nederland, entertaint al 7 jaar lang het Vlaamse publiek.

Na een 13 jarige professionele dansopleiding, verscheen Gio voor het eerst in de Vlaamse huiskamer in het internationale succes-format: So You Think You Can Dance (VTM) waar hij het tot in de finale schopte. Naast een uitstekend danstalent, ontmaskerde Gio in The Masked Singer (2020) ook nog eens dat hij een dijk van een stem bezit. Eerder toonde hij zijn talenten al in Steracteur, Sterartiest (één, 2017).

Gio is een entertainment-duizendpoot, want naast zijn liefde voor dans en zang, acteert en presenteert hij. Bij kinderen en hun ouders is hij gekend als weerwolf Wilko uit de Studio 100-reeks Nachtwacht en als presentator van het populaire Ketnet programma Ketnet Musical.

Gio is momenteel volop bezig met het schrijven en creëren van zijn eigen muziek. Met al een handvol uitgebrachte solo-nummers op zijn palmares spendeert hij bijzonder veel tijd in de studio om binnenkort een hele reeks nieuwe nummers op Vlaanderen los te laten!

Book Gio

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.