Annelien Coorevits

Annelien klein

De tijd dat Annelien Coorevits (°1986) enkel geassocieerd werd met haar titel van Miss België 2007 is ondertussen allang voorbij. Op televisie was ze de afgelopen jaren te zien als panellid in Twee Tot De Zesde Macht (één), vast schermgezicht op VIJF en in het laatste seizoen van De Colombus (één) legde ze haar ziel bloot bij Wim Lybaert.

Naast haar televisiewerk is Annelien trotse eigenaar haar eigen modelabel: AC by Annelien Coorevits. En de toekomst belooft nog heel wat moois. Vanaf maandag 16 januari laat Annelien in het Play4 programma Over De Oceaan een heel andere kant van zichzelf op de wereld los. En Annelien heeft nog véél meer avontuurlijke (televisie)plannen. Zo zal ze te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld (Play4). Wordt vervolgd!

Book Annelien

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.