Anushka Melkonian

Anushka 13

Foto: Dena Huys

Anushka Melkonian (°1994) is een West-Vlaamse actrice met Armeense roots.

Ze werd bekend bij het grote publiek dankzij haar vertolking van Olivia in de telenovelle Lisa (VTM, De Mensen). In het nieuwe en derde seizoen van Onder Vuur (binnenkort op Streamz & VRT1) neemt ze de hoofdrol van een gloednieuw personage voor haar rekening.

Anushka was ook te zien in series zoals Grond (Play4, Netflix), Liefdestips Aan Mezelf (Play4) en Déjà Vu: Alles is Voorbestemd (Streamz) en alsof dat nog niet genoeg is doet ze ook stemmenwerk voor een internationale animatiereeks. Als klap op de vuurpijl volgde ze American accent coaching bij Buffi Duberman en trok ze een tijdje alleen naar Los Angeles om zich te verdiepen in Method Acting aan de Lee Strasberg Institute.

Naast acteren maakt Anushka samen met haar beste vriendin Kawtar Ehlalouch de podcast Bless The Mess (VRTMAX) waar ze het op een luchtige, maar eerlijke en authentieke manier hebben over de kleine én grote levenslessen.

Dat Anushka een ondernemende actrice is spreekt enkel maar in haar voordeel. De zin om het zowel nationaal als internationaal helemaal te maken is groot. Let's manifest together!

Projects

Book Anushka

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.