Charlotte Sieben

Charlotte Sieben

Foto: VRT

Charlotte Sieben (°1998) is een jonge, beloftevolle actrice die vooral bekend is bij het grote publiek voor haar rol als 'Louise' in Familie (VTM). Ze had ook een gastrol in verschillende reeksen waaronder Professor T (VRT1).

Sinds de zomer van 2022 duikt deze rasechte én goedlachse Leuvenaar ook op bij jongerenzender MNM waar ze, samen met Manu Van Acker, elke weekdag De Ochtendshow presenteerde tussen 6u en 9u. Sinds september zijn Charlotte en Manu elke zaterdag én zondag te horen bij MNM.

Maar daar stopt het niet voor Charlotte. Haar ambities reiken tot ver buiten onze landsgrenzen. In Londen volgde ze een extra acteeropleiding om zichzelf klaar te stomen voor het theater. Alsof dat nog niet genoeg is zal ze binnenkort als personality opduiken in verschillende tv-programma's. To be continued!

Book Charlotte

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.