Ender
Scholtens

DM5

Ender Scholtens (°1999) is een ronkende naam in de Vlaamse onlinewereld. Wanneer Ender in 2018 als jonge student begint met vloggen, schopt hij het al snel tot één van de presentatoren van het mediaplatform TAGMAG. Hij wordt ‘TAGMAG insider’ en neemt deel aan online series als Challenge Accepted, The Express en Student Confessions.

Als online content creator focust Ender nu vooral op z’n eigen vlogs én eigen podcast Gossip Guy. Hierin praat hij wekelijks met een gast over (on)interessante onderwerpen’. Gossip Guy is ondertussen de tweede meest beluisterde Nederlandstalige podcast van ons land!

Maar daar stopt het niet voor Ender. Dankzij het succes van zijn podcast wordt hij opgemerkt door verschillende productiehuizen en zenders. Stay tuned voor meer Ender in de media!

Book Ender Scholtens

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.