Ender
Scholtens

DM5

Ender Scholtens (°1999) is een ronkende naam in de Vlaamse onlinewereld. Wanneer Ender in 2018 als jonge student begint met vloggen, schopt hij het al snel tot één van de presentatoren van het mediaplatform TAGMAG. Hij wordt ‘TAGMAG insider’ en neemt deel aan online series als Challenge Accepted, The Express en Student Confessions.

Als online content creator focust Ender nu vooral op z’n eigen vlogs én eigen podcast Gossip Guy. Hierin praat hij wekelijks met een bekende gast over (on)interessante onderwerpen’. In mei 2023 stak Ender zijn allereerste live podcast in elkaar voor een select publiek met als doel zich klaar te stomen voor meer en grotere shows.

Maar daar stopt het niet voor Ender. Vaak treedt hij naar voor als public speaker op tal van grote events, zowel nationaal als internationaal en dankzij het succes van zijn podcast wordt hij opgemerkt door verschillende productiehuizen en zenders en denkt hij achter de schermen mee na over nieuwe formats.

Book Ender Scholtens

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.