Guy T'Sjoen

Whats App Image 2023 09 06 at 07 31 53

Foto: DPG Media

Topdokter, endocrinoloog, androloog en transgender specialist. Guy T'Sjoen opende het vijfde seizoen van de Woestijnvis reeks Topdokters (Play4) en hield ook het coronadagboek bij voor de speciale editie van Topdokters: Corona in 2020 (Play4).

In het vijfde seizoen van Vrede Op Aarde (VRT1) maakte hij deel uit van de jury in de chalet in Vielsalm. Sinds het begin van zijn carrière komt Guy vaak aan bod in de Vlaamse media en is hij te gast in verschillende duidingsprogramma's zoals Koppen, Café Corsari, M/V/X en Van Gils & Gasten (VRT1) en De Tafel Van Gert (PlayVier). Guy kroonde zichzelf, samen met Bart Appeltans, als winnaar van het tweede seizoen van De Verraders (VTM).

Naast een 300-tal wetenschappelijke publicaties is T'Sjoen auteur van de populair-wetenschappelijke boeken Onder De Gordel: Verhalen van de Mannendokter, Het Transgender Boek, Hormonen onder controle en met Fit op 50 heeft hij zijn eerste bestseller te pakken. Hij is niet meteen van plan om zijn doktersjas aan de haak te hangen, maar een spannende media uitstap af en toe kan er wel nog bij voor deze goedlachse professor.

Book Guy

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.