Ilian Benamor

Ilian klein 2

Foto: NatanZonderH

Ilian Benamor (°2001) is een beloftevolle acteur en model uit het Brusselse.

Hij startte zijn carrière in de webreeks Hacked (Streamz) waar hij in seizoen 1 en 2 de rol van Samuel vertolkte.

De studies en interesses van Ilian zijn vooral gefocust op mensen: op dit moment studeert hij Agogische Wetenschappen en heeft hij al een bachelordiploma Pedagogische Wetenschappen op zak. Acteren is voor hem daarom niet enkel een kunstvorm: maar ook een krachtig middel om emoties, ervaringen en sociale kwesties op een diepgaande manier te verkennen en te delen. Dankzij diverse opleidingen in het buitenland én een aangeboren talenknobbel spreekt hij niet enkel vloeiend Frans maar ook Engels én Spaans.

Commerciële shoots brachten hem al in contact met verschillende klanten en zijn extra studies aan een topuniversiteit in Seoul leverden hem ook een paar contracten op in de modellenwereld. Op dit moment schittert hij in de Ketnet-reeks Hilly (De Mensen) waar hij in de zomer van 2024 de hoofdrol voor zijn rekening zal nemen.

België, Europa en de rest van de wereld: hou jullie klaar voor dit aanstormend multitalent!

Book Ilian

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.