Imea Denooze

Image00004

Imea Denooze (°2005) zette haar eerste stappen als actrice in de film Bittersweet 16 (Anna Verheyen, Jan Verheyen & Lien Willaert). Dankzij deze film werd ze opgemerkt door studio 100 waar ze naast Gloria Monserez en Sean Dhondt schitterde in Ketnet Musical, De Finale.

Al gauw kreeg ze een plek in de reeks Gamekeepers (Studio 100), waar ze de hoofdrol van Sari voor haar rekening neemt, ook naast een family member van From AM to PM: Andres Doise.

Maar hier stopt het niet voor Imea: zowel op social media als content creator én als host en presentatrice voor Ketnet is haar carrière in een stroomversnelling terecht gekomen. Binnenkort komt er niet enkel de nieuwe reeks Blur (Sputnik / VTMGO) aan, maar staan er nog andere projecten in de steigers.

Wees maar zeker: over Imea is het laatste woord verre van nog niet gezegd!

Book Imea

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.