Judith

Judith 001 Nathan Dobbelaere

Foto: Nathan Dobbelaere

Judith (°1999), een Antwerpse singer-songwriter in hart en nieren, won samen met haar elektrische gitaar in 2022 de prestigieuze wedstrijd MNM Rising Star en is sindsdien volop aan het timmeren aan haar muziekcarrière.

Eind 2022 werd haar succesvolle debuutsingle ‘me and my bigh mouth’ gereleased dat ondertussen al anderhalf miljoen (!) keer gestreamd werd op Spotify en begin december 2023 zag ook haar allereerste EP ‘it’s murder’ het daglicht.

Haar debuut-EP die ze samen schreef met producer Yves Gaillard wordt gekenmerd door eerlijke, herkenbare teksten op dansbare deuntjes. Dat viel ook Pommelien Tijs op die Judith mee inschakelde in het voorprogramma van haar clubtours in Nederland.

Met inspiratiebronnen zoals Lily Allen, Fleetwood Mac en Olivia Rodrigo heeft Judith een arsenaal aan goesting én songs om zowel nationaal als internationaal alles op alles te zetten om de wereld stukje bij beetje te veroveren.

Book Judith

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.