Kat Kerkhofs

Kat Kerkhofs

Foto: Damon De Backer

Kat Kerkhofs (°1988) startte haar carrière in de media al op jonge leeftijd. Als programmamaakster werkte ze achter de schermen voor Dagelijkse Kost (VRT1), Groenland (VRT1) en tal van andere televisieprogramma's.

Kat is iemand die verhalen kan vertellen én brengen en dat viel op tijdens haar debuut in Duivelse Vrouwen (Play4). In het succesvolle format Dancing With The Stars (Play4) behaalde ze een plek in de finale én werd meteen ook, samen met Gert Verhulst, host van de show. Alsof dansen, presenteren en interviewen nog niet genoeg was werd ze dit jaar ook ontmaskerd als 'Soaperstar' in The Masked Singer (VTM).

Ondertussen staan er tal van van programma's op haar palmares en werkt ze hard aan de ontwikkeling van haar eigen formats. Napels, Istanbul of Leuven: de wereld ligt aan de voeten van dit multitalent.

Book Kat

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.