Louise

0782

Foto: Universal Music Belgium

Zangeres Louise (°1997) leerde je kennen als dé winnares van The Voice van Vlaanderen 2022. Een zin die leest als een sprookje, maar Louise’s pad lag zeker niet bezaaid met rozen. Een jaar eerder, in 2021, nam ze ook al deel aan The Voice. Noodgedwongen moest ze toen na een noodlottige val en twee gebroken kaken (!) het programma verlaten. Maar Louise bleef niet bij de pakken zitten. Ze startte met een zware revalidatie, schreef zich een jaar later opnieuw in voor The Voice en zong uiteindelijk in Team Natalia de sterren van de hemel. Van een comeback gesproken!

En Louise’s verhaal moet eigenlijk nog maar beginnen. Begin 2024 bracht ze haar allereerste single 'My Thing' uit. Los van haar muzikale carrière is Louise uitgegroeid tot een fenomeen op social media. Op TikTok staat ze bekend als 'the singing chef' met views waar veel andere influencers van kunnen dromen.

Book Louise

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.