Manu Van Acker

MANU

Foto: Pieterjan Dekeyser

Manu Van Acker (°1999) is radiomaker, acteur, presentator en fulltime enthousiasteling. Na zijn middelbare studies Woordkunst-Drama op de Kunsthumaniora van Brugge trok hij naar Brussel om Radio te studeren aan het RITCS. Van live-radio over audiokunst naar podcasting, hij werd ondergedompeld in de eindeloze wereld van audio. Sinds september 2021 is hij aan de slag als radiopresentator bij MNM (VRT). Naast radio werkt Manu als presentator en (stem)acteur. Je kan hem horen in de nieuwe animatiefilm 100% Wolf (Studio 100) of zien op televisie in NONKELS (FBO & Woestijnvis). Het liefst kruipt hij achter de microfoon om verhalen te vertellen en luisteraars mee te nemen in een verhaal. Manu is afkomstig uit Oostende maar verloor zijn hart in Brussel.

Ondertussen gaat het hard voor Manu. Binnenkort is hij te zien in Het Perfecte Plaatje (Play4) waar hij de rol van host op zich zal nemen. En er staan nog wat projecten in de steigers zowel voor televisie als voor radio. To be continued!

Book Manu

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.