Michèle Cuvelier

Schermafbeelding 2023 08 03 om 11 19 58

Michèle Cuvelier (°1992) is een taalbeest. Of je haar voor een tv-camera zet, in de radiostudio gooit of een podcast laat maken: hier komt een golf van spitsvondigheid en présence. Afgestudeerd als master Woordkunst aan Herman Teirlinck, begon ze in 2015 taal te combineren met haar tweede passie: muziek. Op Studio Brussel presenteerde ze o.a. De Ochtendshow, De Warmste Week en sinds dit jaar het muziekbelevingsprogramma Radar. Ze maakte ook de bekroonde podcast Hey Paul. Ze verschijnt daarnaast op je scherm als vaste presentatrice van de jaarlijkse muziektalkshow De Tijdloze op Canvas en als gezicht van Rock Werchter en Pukkelpop voor de live-uitzendingen, eveneens op Canvas.

Vanaf dit najaar toont ze haar scherpe pen in haar muziekcolumn voor Humo. Met stemmenwerk en podiumhosting is haar takenpakket compleet.

In alles wat ze doet merk je kennis van zaken, jeugdig enthousiasme en aanstekelijk veel gevoel. Een ideale match als je zoekt naar klasse en creativiteit op tv, radio, podium of podcasting.

Book Michèle

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.