Mickael Karkousse

MICKAEL KARKOUSSE x DAMON DE BACKER 2021 4

Foto: Damon De Backer

Mickael Karkousse (°1980), de charismatische frontman van de Belgische sensatie GOOSE is na het succes van zijn debuut-EP "Where Do We Begin," klaar om zijn eigen muzikale weg te bewandelen.

Zijn debuutalbum is een emotionele reis die nostalgie en persoonlijke expressie combineert met een verfrissende twist. Met de hulp van topproducer Victor Le Masne verkent Mickael nieuwe geluiden en voegt hij een vleugje Franse pop toe aan zijn unieke stijl. Verwacht opgewekte deuntjes, rijke melodieën en meeslepende arrangementen geïnspireerd door de jaren 70 en 80.

Maar dat is niet alles! Mickael heeft niet alleen de ambitie om de muziekwereld verder te veroveren maar is ook meer dan klaar om zijn creatieve visie en veelzijdigheid op de televisie- en filmwereld los te laten.


Book Mickael

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.