Sander Gillis

Sander Gillis Ketnet Wrapper 05 DSC09213 Kristof Vadino

Foto: Kristof Vadino

Sander Gillis (°1992) is al sinds 2012 één van de gezichten van jongerenzender Ketnet. Sander is er ondertussen een doorwinterde Ketnetwrapper. De afgelopen jaren presenteerde hij op Ketnet ondermeer GoIV, Ketnet King Size en het Gala van de Gouden K’s en maakte hij reportages voor de dagelijkse talkshow Vandaag (één, 2020).

Daarnaast is Sander ook één van de vaste MNM-dj’s. Van maandag tot donderdag loodst hij je samen met Laura Govaerts door de avondspits op MNM. Sanders radiocarrière bereikt eind 2022 een nieuw hoogtepunt: samen met radiocollega’s Fien Germijns, Kawtar Ehlalouch en Eva De Roo presenteert Sander De Warmste Week. Naast al dat radiogeweld zal Sander de komende tijd ook nog vaker opduiken op televisie (oa. In Iedereen Beroemd).

Book Sander

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.