Sarah Mouhamou

Image00012

Foto: Sarina Mannaert / "Als tv-maker wil ik graag dingen maken waarin mensen zichzelf herkennen. Een gespreksopener zijn. Babbelen en luisteren zijn dingen die ik graag doe. Vooral dat laatste, want als je goed luistert, vertellen mooie verhalen zichzelf."

Dat Sarah Mouhamou (°1995) ondertussen een begrip is in bekend Vlaanderen is een understatement. Haar carrière kende een fantastische start dankzij een impulsieve auditie in 2014 voor de bekendste kinderzender in Vlaanderen: Ketnet.

Ketnet is een fantastische kweekvijver voor jong talent en daar is Sarah het levende voorbeeld van: een flinke portie humor, een neus voor geweldige storytelling en het maken van live-shows zijn maar enkele skills die ze nu volledig beheerst.

Sarah leende haar stem aan verschillende animatiefilms (The Croods 2, Rikkie De Ooievaar 2, Super Mario Bros, ...) maar ook zingen is iets waar ze zich thuis in voelt; kinderliedjes van vroeger worden dankzij haar in een nieuw jasje gestoken. Of denk maar aan de podcast Sarah Voor Ouders (VRT MAX) waar ze praat over het thema ouderschap.

Acteren in De Grote Slijmfillm (Netflix) of in een Instagram fictie-reeks (Instagefikst) zijn haar niet vreemd. Op verschillende platformen op social media maakt ze haar eigen content maar ze deinst er ook niet voor terug om haar stem in te zetten en de moeilijke dingen in de wereld aan te kaarten.

Book Sarah

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.