Sarah Renson

Sarah Renson DEEL 1 SR2 14

Wat begon als een liefde voor lekker eten groeide bij Sarah (°1994) uit tot een bloeiende carrière in de patisserie. Al van jongs af aan stond alles in het teken van smaak: nieuwsgierig naar wat er op tafel kwam en altijd op zoek naar nieuwe culinaire ontdekkingen.

Sarah leerde het vak in topzaken als Het Land Aan De Overkant, Bittersweet, Joost Arijs en The Jane, en volgde stages bij Zuut, Demeestere en Hof van Cleve. Die ervaring legde de basis voor haar eigen onderneming, waarmee ze in 2020 van start ging.

Maar Sarah is meer dan een talent in de keuken. Ook binnen het wereldje van content creators maakt Sarah steeds meer naam. Ze werkt regelmatig samen met andere culinaire talenten uit ons agency, zoals sterrenchef Timon Michiels en food influencer Louise Goedefroy. Haar kookworkshops zijn steevast in een mum van tijd volzet, en op social media is ze mee uitgegroeid tot een begrip in de Belgische foodscene.

Daarnaast is Sarah te zien op Njam!, waar ze haar passie voor desserts en patisserie met een breder publiek deelt. En er zit nog meer in de pijplijn — want ook op televisie heeft ze grote plannen. Kortom: Sarah is een krachtig talent dat Vlaanderen smaakt — én ziet.

Book Sarah

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.