Tijs Vanneste

Tijs Vanneste 7

Foto: Jelle Vermeersch

Tijs is een gepassioneerde tv-maker, muzikant, tattoo-artist én presentator. Op één schitterde hij de laatste jaren in tv-programma’s als De Kemping en Meneer Vanneste. Ook als muzikant bewandelde Tijs al heel wat verschillende paden. Zo scoorde Tijs in 2016 als zijn alter ego Van Echelpoel een heuse culthit met Ziet Em Duun. Ondertussen toert hij als Tijs Vanneste & De Pelikanen door Vlaanderen met Kempingverhalen, een muzikale reis geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma.

Tijs Vanneste is in de eerste plaats een verhalenverteller. Of het nu gaat over muziek spelen, tattoos ontwerpen of televisie maken. Op dit moment werkt hij hard aan nieuwe projecten, waarmee hij binnenkort weer op één en canvas te zien zal zijn. Ook muzikaal is hij niet stil blijven zitten: hou je favoriete streamingplatforms goed in de gaten!

Book Tijs

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.